Click! Click! Click

Wednesday, October 31, 2012

Selamat Tinggal Oktober

Salam Satu Bloggers !



Tengah-tengah nak touch up blog, tibe-tibe datang idea nak update blog disamping bermuka buku dan dengar lagu jiwang karat. . . 
tuptap jap je dah 31 Oktober 2012 . Macam mimpi je,rasa sangat sekejap . Taktahulah kalau aku je yang rasa sekejap . Sedih sangat nak tinggalkan bulan oktober . Kenapa ? Sebab macam-macam peristiwa jadi dalam bulan ni . Menangis tergelak macam-macam adaa . Macam masak tiga rasa . Cukup rasa masam,masin,manis diaa tau . Lepas ni tak jumpa lagi dah tarikh 31 Oktober 2012 . Sekali seumur hidup . 




Bulan oktober sangat sempurna pada aku . Secukup rasa,macam-macam pengalaman aku dapat . Macam-macam orang aku kenal . Macam-macam perangai aku jumpe . Sampai kadang-kadang aku rasa sungguh annoying ! Tapi nak buat macam mana kan . Kita manusia biasa . Macam -macam hal kita buat kan ? Dan disebakan perkara-perkara tu aku belajar banyak sangat benda baru dalam hidup . Banyak sangat hikmah disebalik apa yang berlaku dalam bulan Oktober ni, terima kasih Ya Allah . 

Bulan Oktober ni jugakla aku jumpe dengan business baru, orang baru, kereta baru, dan semangat baru untuk improve kan diri, life, duet, and macam-macam la. . .Yesss paling penting dah boley bawak kete gi keje tapi still beginner lagi ok. . .hahaha

Sebelum aku semakin merapu nak tentu hala baik aku tido sebab esok banyak mende lagi nak kene pikir pasal TENAGA, THHEAVY, TIGER buat urat kepala aku timbul. So, wish u all high up up esok ok. . . Selamat malam semua dan selamat tinggal Oktober :'(

p/s : Hello November ;]


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...