Click! Click! Click

Wednesday, November 21, 2012

Women's Dream

Hye guys,

What dreams i concern here? 
Is it BAG? NO
mmm HEELS?mm NO
MONEY? NO
PERFECT LOVER? still NO

Alright If I have Money, I will choose to have
.........
...............
.......................
THIS 

YES, It really catchy my eyes to have them.

This called

WALK IN CLOSET OR PERFECT WARDROBE

I wonder all women really want this kind of stuff to make their items looks neat and tidy.

I start to look for this stuff when I watch Korean Drama. You will notice certain korean drama that have rich people or princess have this kind of wardrobe. Such as Boys Over Flower, My Princess, Secret Garden, Full House. Really make me jealous...Hahahaha













Best kan if ade all this as a dream. Rase nak duduk tengok je macam candy pun ade. hahaha

It really can kemas your heel, wedges, bags, accessories outfit supaya jadi kemas dan cantik la.

Its about MONEY, MONEY & MONEY


Sometimes bile baju, beg, kasut dah banyak, boley jadi macam ni gak.


Yang penting, I adore her BIG DREAM, Hanis Haizi


Like.Like.Like 
cukup 3 kali like, hope impian jadi kenyataan, Insya-allah

All pics credit to Walk-in Closet

It also ONE of my DREAM to achieve, you all macam mane pulak kan?

JOM SAME-SAME EARN MORE INCOME OK 

Let's book your appointment NOW!

Dont hesitate to ask me how :)
♥ for consultation or interested to know more about this corset or business ♥
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com


Photobucket

Monday, November 19, 2012

Loves Patchwork Shawl

Hy, before ni korang pernah dengar tak Patchwork Shawl

OK Patchwork Shawl ni aku start tahu bile Radiusite pernah jual this kind of shawl. Memang agak femes jugak la this shawl suatu ketika dulu. Then, disebabkan ketika itu aku ni masih la student, so tak berduet la nak membeli sebab price nyer pun agak la exclusive around RM70 and above. Kenapa mahal sangat? Ia disebabkan design nyer sangat la unik and ala-ala chic camtu. Yang penting aku suka...hahaha. Meh la aku tunjuk teaser Patchwork Shawl ni bagi korang yang tak pernah tahu lagi ok.





Cantek kan this patchwork shawl ni. Kenapa tetibe je update pasal shawl ni? Sebab lepas join Hanis Haizi group, selalu sangat tengok all the leader and bisner partner wear this kind of shawl. Tapi kat mane dorang beli ye? Mestila dekat Butik Arzu. Butik Arzu ni ade at KLCC and Mid Valley. Tempat lain aku tak tahu. Tapi price nyer memang sangat la meruntun jiwa kan. Eden tak mampu lagi nak membelinyer. So, bile da selalu tengok selalu jadi admire with this fashion terutama bile tengok Hanis yang sememang nyer tidak kalah bile bergaye.








yang penting Hanis bile pakai shawl mesti ade CHANEL Brooch sekali


makan hati taw tengok brooch ni.

Best kan bile ade income yang besar, boley beli apa yang kita suka dan minat. Sebab tu kata bile do this business kite just follow ape yang leader kita buat. Yang penting mestilah rela diri dibimbing bukan buat seorang sahaja. Sentiasa rujuk dengan leader. Barulah boleh jadi apa yang kita buat dan dapat tunaikan impian kita untuk grab this CHANEL Brooch.

Bukan sahaja brooch, tapi income yang gemuk, car fund by company (boleh pilih kereta apa yang kita nak), dapat lagi FOC (free of charge trip). Sape nak bagi kan. Company yang kite keje sekarang pun belum tentu dapat macam ni kan. Sebab tu bisnes ni best and seronok. Kita yang tentukan mase untuk bekerja (flexible time) and yang penting bagi mereka yang sangat care about family, they can spend more time with family together.


So, even kita rasa kita tak mampu buat perkara yang luar biasa, kita cuba tengok orang yang berjaya and fikir? If mereka yang biasa-biasa boley buat and berjaya, mengapa kita tak boleh. Kita mesti buat sesuatu untuk berjaya seperti mereka. Even orang cakap mustahil, yang pasti kita boleh juga buat perkara yang luar biasa. Make your decision start  from today. 

All decision is in your hand!


Dont hesitate to know more :)
♥ for consultation or interested to know more about this corset or business ♥
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com

 

Photobucket

Saturday, November 17, 2012

Semangat Pagi


Alhamdulillah diberi kesempatan lg untuk menghirup udara pagi hari ini. Sangat bersyukur taw. OK hari ni me mcm feeling2 excited bngun pg2 (hahaha) sbb sllu bagun lambat je...Tp bukan itu yg nk diceritakan, tp nk cerita betapa lenanya aku tdow smlm smpi la ke pagi ini. Dah la sampai Kuantan semalam pukul 2.30 pagi......Buatla keje gile lagi yer Nadia


 (best kn bile dpt tido lena cmni, korang xnk?)

Mesti korang pelik kn? Sbb nyer smlm gerak dari KL pukul 11 malam after personal coach with Kak Wati and fitting korset untuk my client. So, sampai je semalam terus tido dgn PB Corset skli (hahaha)...Yes siyess, before ni me sllu terjage tgh2 mlm, then mule la takut bile nak tdow blk...tp smlm siyes dgn lena nya aku tdow taw smpi ke pg....For those yg x taw, itu merupakan salah satu kelebihan Premium Beautiful Corset keluaran Hai-O ni (promote sket). So, aku suggestkan pd siapa yg mengalami difficulty in sleeping way to try this product, sbb sure u all akn dpt kepuasan yg semaksimum mungkin...Anda u all nakk gune body dalam jangka mase yangg lame kan, jd xslah korang melabur lebih untuk kesihatan anda juga....bukan siapa2 taw....So, memang xrugi pun wang anda...

Ok, arini aku nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful sebab aku pun the user. Aku rasa ramai yang  dah tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 piece'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


LONG BRA
Kelebihan Long Bra
1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik


LONG GIRDLE

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



WAIST NIPPER
Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki




Dont hesitate to know more :)
for consultation or interested to know more about this corset or business ♥
Call me - Nadia 
017 - 9062795
or email : msnadia88@gmail.com



Photobucket

Thursday, November 15, 2012

Favor Music

When i feel little bit stress, mesti i akan dengar lagu. Randomly, people like to listen relax and slow music like piano melody for release their stress. 


But, totally different dengan i sebab i lebih prefer pada joyful and rancak (rancak bukanlah bermaksud heavy music) punye music. Because kita tengah moody or tertekan dengan certain problem, mestilah nak hiburkan diri, So, i choose that kind of music. Lagu-lagu macam ni yang aku suka mestilah K-pop music. Kenapa aku suka K-pop? Sebab lagu2 dorang ade chemistry dengan rentak tarian and choreography. Rase best je tengok dorang menari. Korang tak percaya try la tengok kt youtube. Favourite group yang aku suka macam-macam:

U-KISS - 0330
Shinee - Lucifer
2pm - Hands Up

Hah, amek kau...Banyak kan lagu. Sebab aku ni giler K-Pop. So, sape2 yang kenal aku memang tahu la ak ni macam mane kan. Belum masuk lagi list Korean drama. hehee. Konpem pengsan korang. Tapi siyes lagu2 yang aku list kat atas ni memang best. Konpem layann punyerr. Tambah2 lagi if korang letak dalam pendrive and pasang dalam kete. Raser feeling abis je. 

Tapi lately ni aku suke this group call ONE DIRECTION. Mesti korang tahu kan, Suke dengan member dorang yang hensem2 terutama Zayn, jatuh cinta rase tengok, and lagu pun memang best. Try la korang google kt youtube. Memang joyful abis. Suke dengan lagu first dorang What makes you beautiful, and lagu terbaru  Live While We're Young. Ok jom layan lagu ni...

"One Thing"

[Liam]
 I've tried playing it cool
 But when I'm looking at you
 I can’t ever be brave
 'Cause you make my heart race

[Harry]
 Shot me out of the sky
 You're my kryptonite
 You keep making me weak
 Yeah, frozen and can't breathe

[Zayn]
 Something’s gotta give now
 'Cause I’m dying just to make you see
 That I need you here with me now
 'Cause you've got that one thing

[All - Chorus]
 So get out, get out, get out of my head
 And fall into my arms instead
 I don't, I don't, don't know what it is
 But I need that one thing
 And you've got that one thing

[Niall]
 Now I'm climbing the walls
 But you don't notice at all
 That I'm going out of my mind
 All day and all night

[Louis-Zayn-Niall]
 Something’s gotta give now
 'Cause I'm dying just to know your name
 And I need you here with me now
 'Cause you've got that one thing

[All - Chorus]
 So get out, get out, get out of my head
 And fall into my arms instead
 I don't, I don't, don't know what it is
 But I need that one thing

 So get out, get out, get out of my mind
 And come on, come into my life
 I don't, I don't, don't know what it is
 But I need that one thing
 And you've got that one thing

 Woah-oh-oh-oh
 Woah-oh-oh-oh
 Woah-oh-oh-oh

[Harry]
 You've got that one thing

[Liam]
 Get out, get out, get out of my head
 And fall into my arms instead

[All - Chorus]
 So get out, get out, get out of my head
 And fall into my arms instead
 I don't, I don't, don't know what it is
 But I need that one thing

 So get out, get out, get out of my mind (out of my mind)
 And come on, come into my life
 I don't, I don't, don't know what it is
 But I need that one thing
 Yeah, you've got that one thing


I do like change. That is the one thing exciting about me to change from
zero to become hero.

So,


Wanna be my business partners?
Call or sms
            017-9062795      

I`ll show you how to succeed in this business

Photobucket

Wednesday, November 14, 2012

Maal Hijrah 1434H

Salam Maal Hijrah to all Muslims.
Semoga tahun baru ini membawa berkat & rahmat yang berterusan dan mendapat keredhanNYA. 
AMIN


Photobucket

Tuesday, November 13, 2012

Inspiration Shopping

Kalau nak tahu aku suke sangat baca blog. Tak kisah la blog misteri, politik, public figure, sume pon boley asalkan menarik. Tapi yang paling suke sekali, mestilah blog shopping (hehehe). Dah name pun pempuan kan. Perempuan and shopping memang xdapat dipisahkan. Tambah-tambah lagi bile time tengah ade duet, lagi la kan semangat shopping tu datang membara-bara (hehehe)...Dasyatkan....xdela dasyat sangat. bese-bese je ok. Kalau kat facebook tu suke sangat dok window shopping. Skang ni tengah femes peplum design. SO, mencari jela design peplum.


PEPLUM DESIGN


Cantek kan this design, ala-ala Saloma gitew
So, korang if berminat boley la follow by klik je kat picture di atas ok. Facebook ni ade buat pre-order untuk mereka yang berminat.

Aku gak suke handbag yang branded, tapi mampu tengok jela kan. Nak beli yang branded sangat pun xmampu lagi. Tapi paling suke tengok taste Hanis Haizi, leader of my premium beautiful business. Memang follow Hanis dari dulu lagi sebab die memang minat shopping handbag Prada, Dior, LV, Chanel, sume la kot yang branded die beli.




Kalau kasut pulak suka shopping at Vincci or Nose, sebab design look teen and trendy compared others shop macam Ruccini or Bata look dull. Tapi kalau online shop lebih prefer Wonder Shoetique sebab price more affordable than kedai-kedai biase and look trendy. So far still xde problem beli kat sini, sebab dah 2 kali shopping kat sini - wonder shoetique





Casual officewear or blouse lebih prefer pada Brands Outlet, Dorothy Perkins or Parkson sebab banyak pilihan and size. Online shopping lebih suke beli di luvcurvy  sebab banyak pilihan yang cantik-cantik and of course la size kan (hehehe).

fell in love with this blouse...I want it :)

After  I read Hanis blog boleh kate setiap hari, jadi bersemangat to do this business. I want to spend money for saving, lifestyle, holiday and of course shopping, make my heart sangat-sangat komited untuk buat sampai JADI. She is my inspiration.


Aura Hanis sangat terserlah. Siapa yang taknak pakai brooch Channel, galas handbag Channel kan. Dalam masa 2 tahun je Hanis berubah 360 darjah. Umur sekarang 28 tahun tapi dah ada BMW 3 series dan 5 Series F10..Haaa siapa tak teruja kan kan??

Sangat bersyukur berada in the right team, insyaAllah akan buat betul-betul. Nak jadi macam Hanis juga hehehe. Income 6 angka bulan-bulan siapa taknak sila angkat tangan sekarang!

Siapa yang nak berubah 360 darjah, nak jadi macam Hanis, nak ada side income bulan-bulan, suka melancong, suka shopping..boleh sms or call saya di  017-9062795. I boleh share untuk siapa yang nak berubah.

www.hanishaizi.com Baca blog Hanis kalau korang tak percaya yang I cakap Hehehe.

Photobucket

Wednesday, November 7, 2012

Quotes of Today



I really like this quote :)

Why?

Because if i still wait another 1 or 2 years to do Premium Beautiful business, mybe i'm the person late to grab the opportunities.

Why i said like that?

Because all i have to do in this business, just follow, copy & paste our leader. THAT's ALL..easy rite!

Really?

YUP REALLY, Because this business already have SUCCESSFUL people with different BACKGROUND...
Amazing rite!


Those 3 women above (CDM Maisarah, CDM Hanis, CDM Salha) actually are HOUSEWIVES before joined into this business. This is reality and not fantasy.

All decision is on you either want make it happen or not!

So people out there yang masih tinjau2.. still ragu2 ..this biznes is real….trust me..memang real…bukan ckp kosong.. serious!!!… Sape tak nak dapat income 5k-10k sebulan kan? Pulak tu income boleh increase…bukan kt situ je..boleh sampai 6 angka sebulan…tapi tak payah pikir 6 angka lagi…start pikir 4 angka dulu duit lebih tiap2 bulan masuk account kite…then lepas tu 5 then baru 6…. InsyaAllah u can do it too! Just follow me!..I will guide you till success ok :)


♥ for consultation or interested to know more about this corset and business ♥
Call me - Nadia 
            017-9062795      
or email : msnadia88@gmail.com




Photobucket

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...