Click! Click! Click

Saturday, November 17, 2012

Semangat Pagi


Alhamdulillah diberi kesempatan lg untuk menghirup udara pagi hari ini. Sangat bersyukur taw. OK hari ni me mcm feeling2 excited bngun pg2 (hahaha) sbb sllu bagun lambat je...Tp bukan itu yg nk diceritakan, tp nk cerita betapa lenanya aku tdow smlm smpi la ke pagi ini. Dah la sampai Kuantan semalam pukul 2.30 pagi......Buatla keje gile lagi yer Nadia


 (best kn bile dpt tido lena cmni, korang xnk?)

Mesti korang pelik kn? Sbb nyer smlm gerak dari KL pukul 11 malam after personal coach with Kak Wati and fitting korset untuk my client. So, sampai je semalam terus tido dgn PB Corset skli (hahaha)...Yes siyess, before ni me sllu terjage tgh2 mlm, then mule la takut bile nak tdow blk...tp smlm siyes dgn lena nya aku tdow taw smpi ke pg....For those yg x taw, itu merupakan salah satu kelebihan Premium Beautiful Corset keluaran Hai-O ni (promote sket). So, aku suggestkan pd siapa yg mengalami difficulty in sleeping way to try this product, sbb sure u all akn dpt kepuasan yg semaksimum mungkin...Anda u all nakk gune body dalam jangka mase yangg lame kan, jd xslah korang melabur lebih untuk kesihatan anda juga....bukan siapa2 taw....So, memang xrugi pun wang anda...

Ok, arini aku nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful sebab aku pun the user. Aku rasa ramai yang  dah tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 piece'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


LONG BRA
Kelebihan Long Bra
1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik


LONG GIRDLE

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



WAIST NIPPER
Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki




Dont hesitate to know more :)
for consultation or interested to know more about this corset or business ♥
Call me - Nadia 
017 - 9062795
or email : msnadia88@gmail.com



Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...