Click! Click! Click

Tuesday, November 13, 2012

Inspiration Shopping

Kalau nak tahu aku suke sangat baca blog. Tak kisah la blog misteri, politik, public figure, sume pon boley asalkan menarik. Tapi yang paling suke sekali, mestilah blog shopping (hehehe). Dah name pun pempuan kan. Perempuan and shopping memang xdapat dipisahkan. Tambah-tambah lagi bile time tengah ade duet, lagi la kan semangat shopping tu datang membara-bara (hehehe)...Dasyatkan....xdela dasyat sangat. bese-bese je ok. Kalau kat facebook tu suke sangat dok window shopping. Skang ni tengah femes peplum design. SO, mencari jela design peplum.


PEPLUM DESIGN


Cantek kan this design, ala-ala Saloma gitew
So, korang if berminat boley la follow by klik je kat picture di atas ok. Facebook ni ade buat pre-order untuk mereka yang berminat.

Aku gak suke handbag yang branded, tapi mampu tengok jela kan. Nak beli yang branded sangat pun xmampu lagi. Tapi paling suke tengok taste Hanis Haizi, leader of my premium beautiful business. Memang follow Hanis dari dulu lagi sebab die memang minat shopping handbag Prada, Dior, LV, Chanel, sume la kot yang branded die beli.




Kalau kasut pulak suka shopping at Vincci or Nose, sebab design look teen and trendy compared others shop macam Ruccini or Bata look dull. Tapi kalau online shop lebih prefer Wonder Shoetique sebab price more affordable than kedai-kedai biase and look trendy. So far still xde problem beli kat sini, sebab dah 2 kali shopping kat sini - wonder shoetique





Casual officewear or blouse lebih prefer pada Brands Outlet, Dorothy Perkins or Parkson sebab banyak pilihan and size. Online shopping lebih suke beli di luvcurvy  sebab banyak pilihan yang cantik-cantik and of course la size kan (hehehe).

fell in love with this blouse...I want it :)

After  I read Hanis blog boleh kate setiap hari, jadi bersemangat to do this business. I want to spend money for saving, lifestyle, holiday and of course shopping, make my heart sangat-sangat komited untuk buat sampai JADI. She is my inspiration.


Aura Hanis sangat terserlah. Siapa yang taknak pakai brooch Channel, galas handbag Channel kan. Dalam masa 2 tahun je Hanis berubah 360 darjah. Umur sekarang 28 tahun tapi dah ada BMW 3 series dan 5 Series F10..Haaa siapa tak teruja kan kan??

Sangat bersyukur berada in the right team, insyaAllah akan buat betul-betul. Nak jadi macam Hanis juga hehehe. Income 6 angka bulan-bulan siapa taknak sila angkat tangan sekarang!

Siapa yang nak berubah 360 darjah, nak jadi macam Hanis, nak ada side income bulan-bulan, suka melancong, suka shopping..boleh sms or call saya di  017-9062795. I boleh share untuk siapa yang nak berubah.

www.hanishaizi.com Baca blog Hanis kalau korang tak percaya yang I cakap Hehehe.

Photobucket

1 comment:

  1. Hello..i ad question ni..i brminat nk beli kt luvcurvy but worry yg die x secure web...u ad experience beli kt stu x?..is it ok?

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...