Click! Click! Click

Monday, November 19, 2012

Loves Patchwork Shawl

Hy, before ni korang pernah dengar tak Patchwork Shawl

OK Patchwork Shawl ni aku start tahu bile Radiusite pernah jual this kind of shawl. Memang agak femes jugak la this shawl suatu ketika dulu. Then, disebabkan ketika itu aku ni masih la student, so tak berduet la nak membeli sebab price nyer pun agak la exclusive around RM70 and above. Kenapa mahal sangat? Ia disebabkan design nyer sangat la unik and ala-ala chic camtu. Yang penting aku suka...hahaha. Meh la aku tunjuk teaser Patchwork Shawl ni bagi korang yang tak pernah tahu lagi ok.





Cantek kan this patchwork shawl ni. Kenapa tetibe je update pasal shawl ni? Sebab lepas join Hanis Haizi group, selalu sangat tengok all the leader and bisner partner wear this kind of shawl. Tapi kat mane dorang beli ye? Mestila dekat Butik Arzu. Butik Arzu ni ade at KLCC and Mid Valley. Tempat lain aku tak tahu. Tapi price nyer memang sangat la meruntun jiwa kan. Eden tak mampu lagi nak membelinyer. So, bile da selalu tengok selalu jadi admire with this fashion terutama bile tengok Hanis yang sememang nyer tidak kalah bile bergaye.








yang penting Hanis bile pakai shawl mesti ade CHANEL Brooch sekali


makan hati taw tengok brooch ni.

Best kan bile ade income yang besar, boley beli apa yang kita suka dan minat. Sebab tu kata bile do this business kite just follow ape yang leader kita buat. Yang penting mestilah rela diri dibimbing bukan buat seorang sahaja. Sentiasa rujuk dengan leader. Barulah boleh jadi apa yang kita buat dan dapat tunaikan impian kita untuk grab this CHANEL Brooch.

Bukan sahaja brooch, tapi income yang gemuk, car fund by company (boleh pilih kereta apa yang kita nak), dapat lagi FOC (free of charge trip). Sape nak bagi kan. Company yang kite keje sekarang pun belum tentu dapat macam ni kan. Sebab tu bisnes ni best and seronok. Kita yang tentukan mase untuk bekerja (flexible time) and yang penting bagi mereka yang sangat care about family, they can spend more time with family together.


So, even kita rasa kita tak mampu buat perkara yang luar biasa, kita cuba tengok orang yang berjaya and fikir? If mereka yang biasa-biasa boley buat and berjaya, mengapa kita tak boleh. Kita mesti buat sesuatu untuk berjaya seperti mereka. Even orang cakap mustahil, yang pasti kita boleh juga buat perkara yang luar biasa. Make your decision start  from today. 

All decision is in your hand!


Dont hesitate to know more :)
♥ for consultation or interested to know more about this corset or business ♥
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com

 

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...