Click! Click! Click

Sunday, November 4, 2012

Berjimba

Salam & Happy weekend bloggers :)

Petang ni baru ade feel nak update blog....Semalam tak sempat nak update sebab penat sangat dengan OSK event and berjimba dengan my ofismate sampi pukul 9 malam kat rumah....then, terus tido...hehehe...buruk kan perangai...

So hari Sabtu semalam, OSK Investment Bank Kuantan ade buat seminar la tentang Singapore & Thailand market di Hotel Rocana, so, speaker-speaker yang bercakap semalam semua nyer come from over the sea ok...tapi, xdela mendengar sangat kan ape yang dipresent kan semalam....The seminar just focus for our client to trade in Singapore or Thailand market....

JC Fong, Ekin & Zatty as Usher

Zatty & JC Fong...funny kan pic ni
Seminar start pukul 1 petang, tp kitorang kene prepare pukul 11 pagi da walaupun aku datang pukul 12.00...hehehe...kalah Ms.Tai...So, aku ditugaskan untuk bahagian registration bersama Rina...Zatty and Ekin jadi usher...Then, pukul 4.30 abisla seminar kitorang...ape lagi plan untuk berjalan la pulak kan....

So, after abis je seminar, kitorang plan nak gi East Coast Mall je shopping and makan-makan sebab lapar giler...Then, makan at Noodle Station sambil lepaking sampai pukul 6...

JC Fong & Alin

Alin, JC Fong & Rina

Owner blog & Ang Scarlet
Siap makan, terus la gi shopping kat Padini and Brands Outlet...ingat takde pela yang nak dibeli....tapi masuk je Brands Outlet, terus nampak ade baju yang berkenan...BUY 1 FREE 1...hahaha...pe lagi rembat la kan...Akhir nye kan....Nak cari baju peplum, tp still xjumpe2, yang ni pun jadi la kan....

hasil menjala semalam....huhu


♥ for consultation or interested to know more about this corset and business ♥
Call me - Nadia 
            017-9062795      
or email : msnadia88@gmail.com



Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...