Click! Click! Click

Monday, December 31, 2012

Berpantang Dengan Korset Premium Beautiful

Masa pregnant, mesti korang sangat excited untuk sediakan peralatan baby kan. Beli itu beli ini untuk bagi baby selesa. Tapi jangan lupa peralatan ibu untuk berpantang tau. Lazimnya, selepas kehamilan ni otot-otot, sendi, urat akan jadi kembang atas faktor hormon. Penting untuk ibu-ibu memberi perhatian yang lebih ke atas kesihatan dalaman dalam masa berpantang ni.

Biasakan kalau kat Malaysia ni berpantang selama 44 hari. Dalam masa 44 hari ni lah kena jaga makan, bertungku, berurut dan segala bagai tu. Dah jadi kebiasaan bila berpantang je ibu-ibu akan pakai bengkung untuk get back body to figure yang asal . Berpantang ni kena disiplin kalau tak buat sungguh-sunggu memang tak jadi. 

Wanita dalam pantang perlu berbengkung sebab :
Untuk elak perut masuk angin
> Bantu kempiskan perut dan kecutkan rahim yang bengkak
> Kembalikan bentuk badan

PERINGATAN!!!!!

Penggunaan bengkung yang terlampau pendek pon tak sesuai tau. Boleh sebabkan :
> Rahim tertekan ke bawah dan menyebabkan rahim jatuh
> Bengkung yang tak tutup pinggul dan bawah payudara menyebabkan pinggang saja yang ramping tapi punggung dan payudara jatuh

TAPI!!!!!!!

Takkan nak guna bengkung macam orang dulu-dulu yang banyak kena lilit-lilit tuuuuuu!!!!!



1. Tak selesa 
2. Nak kena ada orang tolong kita lilitkan bengkung
3. Panas
4. Susah nak susukan anak
5. Stretchmark tak hilang
6. Luka episiotomy lambat baik sebab badan asyik berpeluh

Bengkung kat bawah ni pulak nampak sempoi kan. Tapi sayang, tak dapat cover sampai bawah pinggul.


So, sebagai alternative saya suggest ibu-ibu berpantang dengan Korset Premium Beautiful.




Premium Beautiful berkebolehan untuk :-
1. Mengempiskan perut
2. Menurunkan berat badan dengan cepat
3. Melangsingkan badan
4. Mengangkat dan menyihatkan rahim dengan lebih cepat
5. Menyembuhkan luka episotomi dengan lebih cepat
6. Mengeluarkan darah-darah kotor dari badan
7. Menghilangkan stretchmark
8. Meningkatkan metabolisma ibu-ibu bersalin
9. Memperbanyakkan pengeluaran susu ibu
10. Lebih selesa
11. Tidak panas
12. Senang dipakai dan dibuka. Takda masalah untuk bergerak.
13. Dan paling penting tak menyakitkan langsung
Korset Premium Beautiful ni waranti seumur hidup tau. Boleh pakai sampai bila-bila.


 Bila tengok gambar pon dah nampak beza structure dan design korset Premium Beautiful berbanding korset yang lain. KorsetPremium Beautiful nampak sangat meyakinkan kan. Boleh pakai masa pantang, masa tak pantang, boleh pakai bila-bila masa sekalipun.

Yang berminat nak dapatkan set Premium Beautiful, boleh sms/call/whatsapp saya di no kat bawah tau. Ada promosi sekarang.



PERCUMA PREMIUM BEAUTIFUL WASH + LACTOLITE

Any order can call or pm me 
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com
 

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...