Click! Click! Click

Wednesday, December 5, 2012

My Last Weekend

Last weekend, Sydney (admin) inform me that I kene attend seminar at Plaza OSK on last Saturday. So I gerak pergi KL hari Jumaat, then sampai Hotel Swiss Inn untuk check in. Supposedly I  kene tido sorang, sebab only I and my colleague Hamdan from Kuantan. But, I ajak Zatty teman kerja stay sekali dengan I sebab die pun ade dekat KL that weekend. 

This my room. Bilik die sangat selesa even kecil saje sebab untuk seorang je kan. Tapi puas hati :)


If korang nak tahu, hotel ni letak dekat area Petaling Street. Memang sangat best la kan cuci mate. hehehe
Ini ruang lobi hotel. 



  
Just arrive :)


Then, pagi esok nye bersiap-siap nak pergi ke Plaza OSK untuk seminar about 'Industry Transformation Initiative'. This Swiss Inn Hotel Cafe.


Menu Breakfast : Bubur Nasi & Nasi Lemak (biase-biase je)


Us in the morning: Nadia & Zatty :)


Then , After that I check out hotel and gerak pergi Seminar. Seminar abis pukul 5 petang. So, my aunty pick up me and we go to KLCC. Malam tu I stay rumah my aunty. Then, esok pagi my aunty ajak pergi Karaoke sebab die dah lame tak karok katenye. hehehe. I pun mengikut jela kan, sebab orang nak belanje kan. So, we go to Garden Red Box.


Here we go, arrive at Red Box at 12.30 pm and need to sing for 5 hours until 5.30 pm. The longest time that I ever had for karoke. hahaha. But, the best thing its provide food. Boley makan macam-macam yang they all provide macam buffet. Tapi yang tak bestnyer tak tahu halal or not. Sebab mostly Karoke box the owner are Chinese. So we just had toast bread, mocca, cappuccino, tart and others yang boley makan. Price just rm135 for 5 hours for 3 persons. I think its quite affordable because drink and food provide. The service also tiptop and system for audio also the best :)


Around 7.30 pm, bergerak pulang balik Kuantan. Sempat juga shopping little things di KL. Name pun Nadia kan. hahaha. Apekah itu?


Sangat seronok bile pergi KL sebenarnye just untuk tujuan kerja sahaja but I boley benefit kan jadi 3 bende dalam 1 mase. Macam mane tu? Iyelah sambil I attend seminar, I juga malam Jumaat pergi attend kelas GLAM at TTDI sambil mengutip ilmu and meet my leaders and business partner. Last but not least, sempat lagi shopping cuci mate kan. Even se'busy' mane pun kite, if kite dapat menggunakan our time properly and efficiently, so, the result also good good and very good :)

My life is very crazy and busy, but I love it that way because Success usually comes to those who are too busy to be looking for it - Henry David Thoreau


Nak tahu macam mane I boley jadi super hebat macam ni? 

Let's book your appointment with me NOW! 
I will tell you how?


Dont hesitate to know more :)
♥ for consultation or interested to know more about this corset or business ♥
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com



Photobucket

3 comments:

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...