Click! Click! Click

Thursday, January 10, 2013

Special Grooming by Tiar Zainal

Today nak sharing about last week Green Leader Activity Day (GLAD). 
A special grooming class held at our GLAM (TTDI) by a Professional Make Up Artist.
Siapa kenal Tiar Zainal?


Mesti ramai dah kenal Tiar Zainal ni kan? Very famous makeup artist , biasa makeup celebrity and dulu pernah keluar tv jugak. 


So, Hanis especially invited him untuk bagi tunjuk ajar kepada all protege, since Grooming is very important when it comes to meeting client. Tak boleh lah muka sememeh je kan, we must always look presentable. 


Dalam class kali ni Tiar Zainal ajar macam mana nak makeup untuk jumpa clients or for business meeting. 


very practical!! Lepas je habis class ramai yang follow steps dia! very easy peasy!!


Tiar Zainal own favourite is Nars, and Mac , Insyaallah lepas ni akan ada lagi second session pulak tapi kali ni more to practical. kira kena buat sendiri. InsyaAllah in February still ade lagi peluang macam ni.


Here, GLAM & Premium Beautiful Business
We are not only learn how to make money in GLG, but we also learn how to improve ourselves
from nothing to fullest. Bertuah kan.
Tambah-tambah lagi bile kite from tak kenal sape-sape pun sebelum ni jadi friends in class dan bertuahnye lagi kita dikelilingi mereka yang berfikiran positif untuk memajukan diri ke arah hidup yang lebih baik.

Jom layan free trip HOLLAND & BELGIUM by CDM Salha Zain


Seronokkan bile dapat pergi trip company, Pergi pulak dengan bisnes partner + five star hotel + semua ditanggung + just bawak duit shopping, confirm bertambah best.
So lepas ni, lets sama-sama kite pergi Shanghai pulak. Boley la korang pulak lawat negara yang Shila Amzah ulang alik selalu lepas menang Asian Wave aritu. hihihi

Lets work out your dream to become true from NOW!


Let's be part in my team!

Yeah, It's Green Leaders Group

Together Everyone Achieve More 
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...