Click! Click! Click

Thursday, February 14, 2013

Day 1: Bandung Holiday Trip

Hello, I'm back after almost 1 week holiday. Yeah such enjoying holiday because we go with our family. Okey just nak story our trip kali ni. Our Airasia flight for Bandung on 5/2/2013 at 3.40pm. So, around 12pm we dah ade dekat LCCT for check in our luggage and tickets.




So, around 5.40pm our arrival at Bandara Husein Sastranegara Bandung Airport. Airport kat sane sangat kecil dibandingkan dengan airport kite. Imigresen dorang pun lame. Dekat pukul 7pm baru settle urusan pasport. 


So, we terus heading to our hotel. We check in at Grand Serela Hotel. Hotel ni nearby dengan factory outlets, so senang la nak gerak pergi jalan-jalan. Tapi malangnya time kitorang sampai hari hujan lebat. So, tak boley nak jalan-jalan sangat la. Just pergi makan je.



Bilik hotel ni sangat unic and cantik sebab 2 tingkat. So view from atas pun cantik. Ala-ala privacy gitu.


So, lepas kemas-kemas barang kitorang keluar pergi makan. Ingatkan nak jalan-jalan dulu, tapi hujan lebat. Staff hotel suggest kitorang makan dekat restaurant belakang hotel, D'Palm Sudanese Restaurant. Ingatkan restoran bese-bese je, sekali sampai mak aiii macam orang-orang kaye punyer tempat makan je. Tapi makanan kt sini still murah berbanding dengan tempat kite. Tapi dalam banyak-banyak tempat makan kitorang makan, restoran ni la paling mahal. hehehe. Tapi not bad la makanan die still boley accept. Nadia kat sini boley makan nasi goreng je. Makanan tak boley nak terime. huhuhu








End for Day 1. Continue with Day 2 later. >,<

Let's be part in my team!

Yeah, It's Green Leaders Group

Together Everyone Achieve More 
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...