Click! Click! Click

Saturday, February 23, 2013

Day 3: Cihamplas Walk & Paris Van Java


On the 3rd Day, aktiviti bermula dengan breakfast dulu. 


Sebelum pergi amik pic dulu depan hotel.




Then baru bersiap-siap nak pergi Cihamplas Walk. Ape yang ade kat sini ea? Semua ade Otromen, Ironmen, Sun Goku, Batman...Hahaha...Mule-mule dulu pelik gak bile bace blog orang. Ade citer pasal mende-mende ni. Tapi bile sampai sane baru la tahu sebab ape. hahaha. Kelakar je. 

Time ni terlupe nak amik pic sume watak yang ade kat sini..hehehe

Dekat Cihamplas Walk ni ade banyak factory outlets jugak. Tapi yang paling best dekat Cihamplas Mall die. Wah terase macam berjalan dalam taman je. Seriously jatuh cinte dengan deco kat sini. Kedai-kedai die super lovely and creative sangat. Rase macam jalan dekat overseas pun ade gak. Kalau tengok tempat makan die cantik decoration. Sory la Nadia ni memang suke mende-mende yang creative ni. hehehe. So kalau nak bergambar memang best sangat. Kitorang pun bukan shopping sangat. Asyik bergambar je dari pagi sampai ke malam. hahaha. letih dengan camwhore je.








Lepas tu penat kitorang rest sekejap dekat JCO, makan donut comel-comel jap. hehehe


Lepas tu sambung baling jalan-jalan. Dekat dalam Cihamplas ni ade mall name Yogya. Die macam Parkson, Jusco kite la kan. Price pun lebih kurang jer dengan kite. Then, dekat pukul 3 petang dah penat jalan, kitorang makan pulak dekat dalam mall ni. Kitorang makan dekat Restoran The Kiosk. Tempat die unik sebab tempat makan gune buaian. kreatif kan mereka. Comell je.



Lepas makan, kami plan pegi beli tiket keretapi to Jakarta pada hari Sabtu. So kenela beli awal-awal. Kalau train ekonomi price die 45,000 rupiah/ train eksekutif 60,000 rupiah. Kami naik eksekutif. Beza antara ekonomi and exec, ade air-cond and ruang lebih luas. hehehe. Nak beli tiket kene amik number tau. Maju tak? hehehe. Lepas beli tiket, kitorang plan pergi Paris Van Java. Vavavoom kan name die. Ape tu? Paris Van Java ni Mall paling besar dekat Bandung. So korang wajib pergi tau. Kononnyer ade blog yang Nadia bace, Paris Van Java ni macam Pavillion kite la. Okey bile pergi, takde la sangat. Die lebih kurang One Utama la kot. Sebab besar sangat. Yang pasti tempat die unic jugak. hehehe.




Then, dah puas jalan kitorang dinner dekat sini before balik. Order pisang coklat. Kat sini sangat femes pisang coklat kan, sampai ade pisang salai coklat. hehehe









Semua pun muka dah penat time ni. hahaha.tunggu nak balik je.


End for Day 3. Continue with Day 4 later. >,<

Let's be part in my team!

Yeah, It's Green Leaders Group

Together Everyone Achieve More 
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...