Click! Click! Click

Sunday, March 3, 2013

Day 4: Toko Tiga & Rumah Mode

Hello Day Four. Start our day going to Pasar baru sekejap. hehehe. Because my mom and aunty have something not enough to buy. Biase la orang perempuan kan. Orang kirim kain telekung tak abis lagi beli. 


 Then, after that we heading to Toko Tiga. Ape yang ade kat sini? Kat sini tempat Jeans and men's wear la banyak.





 Lepas tu kami ke Rumah Mode factory oulet paling famous di Bandung. Tempat wajib pergi tau.




Then, kami balik ke hotel untuk berehat. Petang tu kami keluar pergi ke Bali Heaven factory outlet.






Kami makan di Summit Restaurant.


Lepas makan kami jalan di Heritage factory outlet. Tak beli pun, amik gambar je lebih. hahaha


End for Day 4. Continue with Day 5 later. >,<

Let's be part in my team!

Yeah, It's Green Leaders Group

Together Everyone Achieve More 
Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...