Click! Click! Click

Sunday, April 28, 2013

Biozone Important Thing


Copy from Kak Wati,

Before ni memang tak pernah heran dengan barang-barang yang kita masak kat rumah.....

The meats, the chickens,the fish, vegetables and so on.


Tapi bila tahu yang selama hari ni kebanyakan ayam-ayam adalah disuntik untuk cepat membesar dan gebu gitew.....aihhhh...rupanya banyak la pula kesan-kesan buruk yang boleh menyebabkan penyakit.

Ni antara yang Wati tahu,


" Antibiotik terutama tetracycline memang digunakan secara meluas dalam pengeluaran ternakan bagi terapi dan peningkatan berat badan.  Antibiotik stabil sehingga sembilan bulan dan tidak terurai malah akan terkumpul di dalam otot, hati dan kulit. Antibiotik yang terdapat dalam daging ayam mungkin boleh mendatangkan kesan kepada manusia seperti rentan kepada antibiotik serta memberikan kesan karsinogenik (penyebab kanser).  "


 Nampak ayam ni lepas dah basuh macam lulus jer kan tahap kesihatan nya......see next what happen after we purify the chicken.

Jadi untuk menghilangkan segala contaminants yang terkandung dalam chicken ni, 

Wati guna
BIOZONE FOOD PURIFIER


How does BIOZONE work?

 BIOZONE adalah gabungan iaitu BIO dan OZONE.
BIO bermaksud sebatian makanan dan OZONE merupakan (O3). Dengan meletakkan O3 pada sebatian makanan contoh seperti ayam ia akan bertindak sebagai pembuang bahan beracun yang EFEKTIF.


 Cara guna BIOZONE ni sangat simple. Sambungkan tiub, randamkan ayam dalam air, ON kan TIME BUTTON dan BIOZONE terus berfungsi. Then tinggalkan jer sampai masa tamat.


 Toksik yang terhasil dari tindak balas kimia ini boleh memudaratkan kesihatan.


 Bubbling atau buih semakin banyak menunjukkan banyaknya bahan pencemar / toksin.


Dah selesai, boleh angkat bubbling ni guna kayu plastik, dan ia tidak jatuh pun. 
Ni pun dah tunjuk yang buih ni bukan buih biasa.
Semakin digulung semakin melekat.

Untuk uji kesahihan buih ni Wati bakar guna api. 
Maaf yer sebab video tak dapat nak upload .


Inilah hasilnya....macam lemak satay dah tengok. 
Padahal ayam yang Wati guna ni memang dari awal 
Wati dah buang siap-siap kulit ayam.



Taraaaa.........
geli kan....
toksin yang telah dikeluarkan. 
Bayangkan lah jika kita tak ambil kisah,  
rupanya toksin dari bahan makanan ini berada dalam tubuh kita.

BIOZONE ni boleh guna untuk sebarang bahan mentah lain yer..


For further details and nak tengok FREE DEMONSTRATION individually or groups boleh contact :

Call me - Nadia 
            017 - 9062795      
or email : msnadia88@gmail.com

Photobucket












Wednesday, April 17, 2013

Premium Beautiful Korset Testimoni

Hye korang, nadia just nak share testimoni from my client after dorang dah pakai Premium Beautiful Korset. Mostly feedback yang dorang bagi PB ni sangat berkesan tak kire la dari segi turunkan berat badan, period pain or slip disk. Betul,  nadia tak tipu korang. tak caye jom tengok testimoni yang dorang bagi okey.






So, korang bile lagi nak try...hehehe. Cepat order if berminat nak try pakai. Korset ni beli untuk seumur hidup je tau, tapi dapat cegah all this problem:


Mahal, tapi berbaloi untuk kesihatan kite. Tambah-tambah lagi untuk korang yang nak kahwin or persediaan untuk berpantang. Bile berpantang, memang elok ade PB ni sebab leceh nak gune yang bengkung lilit-lilit tu. So lebih mudah gunakan PB korset ni. 

PM nadia okey if berminat nak try. Payment by installment setiap bulan pun nadia terima okey
Nadia - 0179062795

 
Photobucket

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...