Click! Click! Click

Wednesday, April 16, 2014

RHB Appreciation Dinner 2014


Yeah arini nak update pasal Annual Dinner baru-baru ni. Actually aku takde prepare beriye for my outfit for that day. Just pakai dress yang sedia ada dalam wardrobe aku....hehehe. Dress aku yang dah lame from Poplook. Shawl aku beli je kain satin, then gunting and pergi jahit . Jimat bajet aku kan...huhuhu. Kasut pun memang yang sedia ada from Vincci. Then aku makeup sendiri main tibai je. Yang penting konon nak pakai lipstick merah nak kan kelainan la kannn...hehehe. Eyeshadow tak nak kalah okay nak samekan dengan color shawl....hahahaha. Puas hati aku sendirik makeup. Biarla tak cantik pun, janji puas ati haku...Jom kite layan pic dulu....Zasssssss























Ni la the 'Best Dress' for that night. Flis & Ailin




~ THE END ~




Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...