Click! Click! Click

Saturday, May 31, 2014

Jelly Shoes Misslilyshop

Bahagianyeee bile tibe weekend. Inilah time untuk bermalas-malasan and lepak-lepak dengan katil je. hahahaha. Sambil-sambil tu tengok instagram. Kite sekarang nak window shopping pon kat dalam ig je. huhuhu. Arrghh tetibe stress bile tengok jelly shoes dari MISSLILYSHOP. Sangat cute-cute tau. Dah la memang flat shoes lover...tambah-tambah lagi jelly. Memang sumpah selesa pakai jelly shoes ni pegi kerja or jalan-jalan. 


Aku paling suke yang atas ni. Kalo pakai yang ni, boley feeling-feeling like princess. hahaha.Sebab ade bling-bling kan. Aku memang suke bling-bling ni. Sakit mate and sakit hati je tengok..huhuhu





Comel-comelkan sume. Rase nak sume je ni. hahahaha. Harge pon okey. Beli sepasang rm30, 2 pasang rm50. Korang boley follow ig misslilyshop if nak tengok kasut best-best. If Kuantan -Shah Alam ni dekat, da lame aku gi borong kasut-kasut ni. Malangnye die tak buat online okey. So. kalo nak beli kene pergi sane walk in beli. Takpun korang order je dengan sape-sape yang nak pergi sane. hehehee...bijakkan.


Okeylah. korang follow la my ig juge ye nanty.Taip lyranadya and follow okey.


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...