Click! Click! Click

Tuesday, May 20, 2014

Latest Korean Drama

Salam korang, arini just nak citer korean drama yang baru yang tengah feeling sejak dua menjak ni...hehee...Besela my fevret hobby kan ni. Layan kan jela ea korang. 
OK first sekarang tengah layan citer ni:


Jang Bori is Here!



Citer ni sume pelakon baru, sebab aku tak kenal pon. Aku kan kire senior da kalo citer korea ni. So, aku tak kenal pelakon citer ni. Tapi hero sume ensem-ensem yang penting.hahaha. Sinopsis citer ni berkisar tentang bisnes family hanbok (pakaian tradisi orang korea). Then, ade watak real daughter and adopted daughter swapped since dorang zaman kanak-kanak. So, bile besar nak cari the truth for her family and compete to get the bisnes. Korang boley la tengok. Citer ni memang menarik perhatian aku untuk tengok. Best sangat....Ala-ala macam citer Her Legend & Feast of the Gods.

Hotel King



Citer ni agak popular becoz hero and heroin adalah from My Girl. Handsome and Beautiful. Lee Dong Wook and Lee Da Hae.Citer ni berkisar tentang manage the hotel and conspiracy. Citer ni pon bes ala-ala suspen and misteri gitu. Korang memang patut tengok. Fesyen Lee Da Hae dalam citer ni sume cantik-cantik okey.

Wild Chives and Soy Bean Soup



Citer ni pon sume pelakon baru. Citer ni berkisar tentang remaja sekolah yang bercinta. Then, heroin pregnant. The two family tak setuju dorang kawen. Then dorang bawak haluan sendiri. After 12 tahun dorang jumpe balik and kembali bersame. Citer ni best sebab citer zaman remaje dorang bercinte...hehehe. best tau. Korang patut tengok.

Sebenarnye dah lame nak share entri ni dengan korang. Tapi malas nak taip and tengah takde mase. hehehe. Apepun akhirnye berjaya jugak buat entri ni. Untuk korang yang suke tengok cite korea, boley la try tengok. Mane tau taste kite same. huhuhu.

Ini link yang bese aku refer if nak tengok citer yang baru keluar or latest:


Ini link if nak tengok citer. Suke this site sebab ade banyak sources:



So, hope korang enjoy with my entri and enjoy your watching!


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...