Click! Click! Click

Sunday, May 25, 2014

My Weekend

Pejam celik pejam celik rase macam sekejap je mase. Now da bulan 5. Tak lama lagi dah nak Ramadhan. Kite tak sedar pon mase berlalu. Sedar-sedar umo pon da meningkat. Takde ape pon nak citer entri kali ni. This weekend takde aktiviti menarik pon just pergi window shopping jela. Pergi jalan area Malay Town. Suke pergi kedai yang baru buke name Dreamz. Kat situ plain wide shawl die murah rm10 je. Tapi yang corak wide shawl rm15. 

ni contoh wide shawl corak.

Tutorial wide shawl pakai senang je. Wide shawl kan lerang besar. So korang kene lipat 2, then pendekkan sebelah and panjangkan sebelah. Then, korang tarik yang panjang ke belakang and pin kan. Senang gittew. Lame-lame nanti biase and pandai la kannn

Berbalik pada kedai tadi, baju-baju and skirt die pon best-best macam kat times square. Tapi more kepada muslimah. Macam butik kat area Shah Alam yang femes sekarang ni. Korang boley la pergi tengok nanti. Kedai sebaris Jelita Wanita. Lepas tu singgah sekejap nak beli bakul sampah comel kat kedai rm2. Sekali terjumpe la segala macam mak nenek eyeliner liquid and mascara. Apelagi rembat la sampai 3 mascara bak ang. Konon nak test belajar pakai mascara.hahahaha...padahal tak jadik pon. Tapi ok la mascara rm2 je...huhuhu. 


Then, on the way balik singgah Kula Cakes beli red velvet 1 slice sebab teringin nak makan. First try memang sedap. Korang kene la try nanti okey. 


Melting kann..

 
Sekian bye.



Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...