Click! Click! Click

Thursday, July 3, 2014

Fated to Love You (korean)

versi korea

Yeay sekarang ade cite korea baru yang best. Cite Fated to Love You versi korea. Citer ni sebenarnye versi taiwan. Besela sekarang banyak cite yang ade banyak versi macam meteor garden. 

versi taiwan

Ok ape yang best dengan  cerite korea baru ni. hehehehe...korang pon mesti semangat kan nak tengok. Yang besnye citer ni pelakon die adalah pasangan cite Successful Bright Girl. Korang ingat lagi tak cite korea yang mule-mula meletup dulu. Aku ingat lagi dulu aku gile sangat tengok 'ki-tae' name watak hero cite tu...hehehe...tu sume time zaman sekolah dulu-dulu. Bestkan citer tu. Sekarang ni dorang buat comeback berlakon same lagi. So nak tau best ke tak korang kenela tengok citer Fated to Love You (korean)


Sinopsis citer ni: An ordinary woman happens to spend one night with the successor of a large company. She finds herself being pregnant….. 

my hero kitae dulu-dulu...hehe

Korang kene tengok tau. boley tengok dekat gooddrama. 

http://www.gooddrama.net/korean-drama/fated-to-love-you-korean

Tq for reading.

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...