Click! Click! Click

Monday, July 21, 2014

My 26 Birthday and Iftar Together

Actually takde yang special pon celebrate my birthday, just wishes from yang tersayang dah cukup. Tambah-tambah lagi time puase sekarang ni, kitorang just spent time untuk berbuka bersama sahaja. Sebenarnye my birthday on 10 July, tapi baru je ade mase and yang penting mood untuk berkarya...cewahhh...hehehe...then, barulah tetibe nak buat entry pasal event yang dah 2 minggu pon berlalu. Banyak idea sebenarnye nak share dengan korang, tapi tulah kekangan masa and mood tak sampai-sampai lagi. Sabar eh korang...ade mase aku kan up status yang best-best tuk korang....hehehe



Okey so 2 minggu lepas kitorang plan berbuke puase bersama at Sara Thai Kitchen tepi Jalan Besar, Kuantan je. Biasanye orang suke makan Sara Thai dekat dengan sek saint thomas kan. Tapi incik bf ni, die cakap Sara Thai dekat jalan besar lagi sedap. So, aku mengikut jela, asalakn kenyang perot eden....hehehe.
Menu kitorang pon simple je nasi putih, cashew nuts chicken, sotong tempura, and tomyam. Simple kan? Tak baik membazir tau puase ni. Nanti tak abis makan. Cukupla tuk berdua makan. 



Then, after makan kitorang berjalan ke ECM sebab die nak pergi Uniqlo yang baru je bukak. Kononnye suke sangat brand Uniqlo. Kite layankan jela. Tengah jalan-jalan dalam tu, tetibe die nak try makan Tong Pak Fu. Mesti korang ade yang pernah try da kan? Okey Tong Pak Fu ni ialah Hong Kong Dessert and halal dimakan. Dia macam ala-ala ABC or Cendol kat malaysia gak la. Tapi ade banyak menu. So, yang kitorang order Horlicks Snow Ice. Rase die sedap even first time try. Yang penting if korang nak lepak-lepak dengan member sambil borak-borak dekat ECM, korang boley try kat Tong Pak Fu. Tempat die pon sangat selesa. 


Then, after melepak kitorang pon baliklah....hehehe.


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...