Click! Click! Click

Tuesday, July 15, 2014

Tudung Ala Fareeda Raye RM15

Selamat Tengahari,
Harini aku dok kat ofis je tak tahu nak buat ape. So, arini merajinkan diri tuk update status sebab lame da tak update kat blog ni. Ape cite korang dengan persiapan raye? Aku biase-biase je.
Ha korang nampak tak tajuk post aku arini. Nampak cam best je kan. Ok la bagi korang yang peminat tudung fareeda ni, aku nak cite adela dalam minggu lepas aku pergi jalan-jalan teman adik aku shopping baju raye dekat Pasar Ramadan area Stadium, pasar tu buke dari tengahari sampai tengah malam.
Tengah aku jalan-jalan aku nampak la ade kedai ni die jual tudung fareeda and tudung awning yang lain dengan harge rm15 je. Majoriti yang takde kerongsang and ade yang kerongsang hanye rm15. Reaksi aku bile nampak harge macam tu 'WOW'...hehehe. So, bagi korang yang dok kuantan and suke pakai tudung express camni, boley la gi tengok okey. Nak buat tudung raye pon boley....hehehe
Bagi korang yang suke shopping bajet macam aku, memang sesuai la sangat harge macam tu...Ye dak? yang penting bergaya ikut kemampuan masing-masing. huhuhu. Ni la tudung-tudung yang aku beli. Aku tak pakai tuk raye, ni sebagai tudung pemalas aku pergi keje. hahaha
 



Sekian entry kali ni, Tq pada yang membaca.


Photobucket










No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...