Click! Click! Click

Saturday, August 2, 2014

Satin SquareScarf Murah

Salam korang,

Sape kat sini peminat tudung satin squarescarf? Okey so, arini aku nak share dengan korang pasal tudung ni. Bagi korang yang minat dengan tudung ni and tercari-cari, dekat mane boley beli tudung camni, korang boley la follow page VioletaColorShoppe. Dijual dengan harge yang murah dan berpatutan. Selain tu, page ni jugak jual baju, kasut dan beg. Kalo korang perasan baju 3pcs only rm100 inc postage. Berbaloi kan. So korang cepat-cepat follow okey. Then, bagi korang yang tak tahu macam mane nak gayekan tudung squarescarf ni boley tengok kat bawah okey. 


So, bagi korang yang berminat nak beli tudung squarescarf, korang boley la cuci mate dulu tengok corak-corak kat bawah. Yang pasti semua pon cantik-cantik. Harga rm25 only also open for those yang berminat nak beli borong.




















Ha da tengok kan? cantek x? hehehe

Ok so cepat cepat follow 

Instagram: VioletaColorShoppe



Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...