Click! Click! Click

Tuesday, September 16, 2014

Chamelon Accessories

Salam korang,
 
Harini nak citer ape yang aku buat semalam....okey semalam pergi jalan-jalan cuci mate dekat ECM sorang-sorang. Tengah jalan-jalan tetibe terserempak dengan kawan aku. Die pon tanye la aku, sorang je ke? Pastu aku pon cakap la, haah aku jalan sorang je. Die pon cam pelik kot sebab aku jalan sorang...hehehe. Bagi aku, tak pelik pon jalan sorang sebab aku dah biase. Lagipun aku jenis memang suke shoping sorang-sorang sebab aku rase lebih bebas untuk aku pilih-pilh barang. Hehehe biase la orang pempuan kan. Dulu pon time aku praktikal kat KL, aku jalan pon sorang-sorang je pegi Mid Valley, Jln Tar, Times Square, Sungei Wang, KLCC. Itu jela tempat fevret aku kalo pegi sane. Okey cukup sampai situ jela aku nak cite..  So, aku pegi ECM, lalu terbelilah accessories dekat Chamelon. hehehe...Yela tu je yang berkenan nk beli time jalan semalam. Sebenarnye aku dah lame tak beli mende-mende alah ni. Tetibe semalam tengok cam berkenan and murah je. jadi sebab tulah beli.

 
Nampak kan kat atas ni. Aku beli 2 bracelet and 1 rose brooch. Bracelet only cost me rm4.90 per item. Brooch only rm12.90. Murah kan..hehehe...name pon nadia kalo membeli...hahaha. Okey sekian je entry kali ni. Tak sabar nak pakai bracelet ni gi dating...hehehe
 
 

 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

2 comments:

  1. mmg sesuai di gelar shopaholic :-) akak suka bracelet warna biru tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tq kak sbb sudi bace blog sy.

      Delete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...