Click! Click! Click

Saturday, September 27, 2014

Marathon My Secret Hotel

Hye korang. 


Bestnyeee kan bile weekend...rase lega sangat dapat rilek-rilek je tengok citer and buat aktiviti kite suke. So harini nadia just duduk rumah je and fikir nak update blog new entry je. Pagi tadi tengah fikir nak update ape tetibe bile godek-godek new korean drama nampak ade citer baru yang best. Ape lagi nadia pon test la episod 1 tengok dulu nak tau best ke tak. sekali amik kau sampai malam dok pulun tengok citer ni je. Ni pon dah sampai episod 8 okey...hahaha. Sebab tula malam baru sempat nak update blog. Ni pon sambil menyelit tengok...hehehe

Tapi harini nadia ade plan nak buat kek batik sebab ade adik balik umah kan. So si kakak ni pon gigih la nak buat...hehehe...jap je bertukang dengan kuali kat dapur tengahari tadi...pastu dah siap lupe nak amik pic, time nak amik malam tadi dah tinggal setengah je da...jadik la kan...yang penting kek batik nadia buat simple je. Bahan-bahan just gune milo, susu pekat, planta and biskut marie je. Mudah je kan. Lepas tu terus masuk peti lepas siap masak.

sory pic tak cantek..hehe

Okey berbalik citer My Secret Hotel, citer die agak best sebab ala-ala suspen gitu. Lelaki die pon hensem. owh memang jatuh cinte aku ngan hero die. Pasni kompem gigih aku nak cari cite pe lagi die berlakon...hahaha...Yang penting cite ni da macam ala-ala King Hotel da. Tak caye korang gi try tengok. Tapi citer ni lagi best la aku tengok.



Sinopsis
The Secret Hotel is considered the most luxurious hotel and the most sought-after wedding destination in Korea. Nam Sang Hyo (Yoo In Na) is the manager of wedding planning at the hotel and rules over her domain down to the last detail to provide her clients with the most memorable dream weddings. But her perfectionistic work environment begins to unravel when her new wedding client his Goo Hae Young (Jin Lee Han), a famous architect who also happens to be her ex-husband. Things get even more complicated when a man falls to his death during Hae Young’s wedding, causing a major problem for management director Jo Sung Gyum (Nam Goong Min) and the hotel PR manager Yeo Eun Joo (Lee Young Eun)

Okey nak sambung tengok...babai...
 photo ju_zps80210f97.jpg

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...