Click! Click! Click

Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari: Impian Ku, Seorang Blogger!

http://www.benashaari.com/search?updated-max=2014-09-11T08:38:00%2B08:00&max-results=2&start=2&by-date=false


Hy korang, harini nadia join segmen Ben Ashaari. Tengok macam best je sharing ape impian korang as a blogger. Jom nadia share dengan korang!

Latar belakang

Nadia seorang blogger yang masih berstatus single, masih bekerja dan anak perempuan sulung kepada parents yang hebat. Buat masa sekarang masih menetap di Kuantan. Start berblog since 2010 and serius berblog pada 2012.
 
Kelebihan blog
 
Let me be truth, Nadia bukanlah seorang yang minat menulis dan bercerita, tetapi Nadia sangat suka sharing anything about my passion in fashion, shopping, foods, travels, experience, celebration & trend-trend masa kini. Boleh dikatakan my blog is my diary in my life. Blog ni juga adalah tempat nadia share segala kegembiraan nadia.

Impian bile dah jadi blogger

So, impian nadia bile dah jadi blogger nanti hope entry-entry yang nadia share, bole dijadikan info pada korang akan datang. Apa yang nadia tulis ikhlas dari hati and hope korang rajin and suke lawat blog nadia.

Kalau korang nak join, korang boley klik banner kat atas. Last entry today 11/9/2014 before 8pm. By the way, mybe my entry is the last one join. hehehehe...


 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

8 comments:

  1. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  3. Weeee... DayangDeno datang dan terus folo sini no42..^_^ Jom ke blog DayangDeno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  4. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. All the best dalam dunia blog Malaysia.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...