Click! Click! Click

Sunday, October 5, 2014

My Dream House Decorations

Sorry lately ni nadia jarang update entry terbaru. Sebab malas sebenarnye. hehehe...So, entry ni nak citer pasal decorations rumah yang nadia minat and berkenan. Okey sape kat sini minat color pink, decoration rumah camni memang sesuai sangat dengan korang okey. 






Okey kalau korang nak tau kat mane boley cari deco cantek2 color pink, korang boley tengok IG @pink vintage home.

Bagi nadia, nadia suke deco rumah yang simple and nampak segar je pada pandangan nadia la. Yela nadia yang nak tengok hari2 kan. So, mestila kene nampak kene gituu...hehehe.


Nadia suke deco untuk beranda camni. 





Bes kan ade umah sendiri. Tak sabar nak beli umah. Nak hias cantek2 and lawa2. Okey mesti korang nak tau kan mane nadia dapat semua picture ni kan. Okey so, credit to facebook group Deco Rumah Ku Syurga ku,  sebab bagi idea untuk kite semua deco rumah bagi cantek. Kat group ni ramai yang share idea rumah dorang. So korang boley join group ni okey. Macam-macam jenis deco yang ade, deco ala-ala english style ade, romantic, kontemporari, red, purple, mewah. Banyaklaaa....Cecepat korang pergi cari and join tau. Mane tau korang pon boley share rumah korang cane. Nanti nadia tiru ea deco rumah korang. hehehehe.



 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

2 comments:

  1. suka..suka.suka...cantik colour ni..so weet...

    ReplyDelete
  2. Tq sbb suggest ttg Deco Rumah Ku Syurga Ku.. Nanti nak cari kat fb :)

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...