Click! Click! Click

Thursday, October 30, 2014

My Engagement Hantaran

Salam korang,

Malam ni dapatla nadia rilek-rilek sikit sambil update entry baru. So, malam ni nadia nak share hantaran pertunangan nadia. Hantaran semua adalah DIY dan dibuat sendiri. First sebab nak jimat, second sebab kepuasan...hihihi. yela first time buat kan. terasa la excited sikit and puas hati sebab idea and kreatif sendiri. So, hantaran kitorang simple je 5 balas 3.

Belah lelaki




Persalinan Nikah

Tshirt

Chocolate & Famos Amos

Wondermilk Cupcake

King's Cake

Untuk hantaran belah lelaki nadia just gunekan crepe paper untuk buat hantaran. Time ni memang gigih buat bunga crepe paper sebab jimat punyer pasal kan....hahaha. 

Belah perempuan




Persalinan Nikah

Cincin 

Wondermilk Cake

Nadia buat hantaran untuk 2 2 belah pihak. Sebab Nadia just sewa bekas hantaran. So, amik pun dah hari rabu bekas tu. Memang dah tak sempat nak pass bekas hantaran dekat belah laki untuk buat. Nadia pun tolong buatkan la. Lagipun memang rajin nak tolong buat. hehehe. Yang pasti memang murah je nadia sewa. 1 bekas hantaran rm2.50 sahaja. So, ade 8 bekas rm20 jela. hehehe jimatkan. Okey hantaran untuk nadia, nadia gunekan bunga palsu. Nadia punye buat lawa-lawa lah kan... aci tak camtu....hehehe...orite sampai sini dulu okey. jangan lupe komen.

 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

5 comments:

  1. wah. lawanya semua!!! cantik color combination dia... murah juga bekas hantaran tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi tq Amy...tak sangka blogger pemes jenguk blog nadia...

      Delete
  2. cantik.. dulu hantaran mama kotak je.. kikiki

    mama letak blog ni dalam bloglist mama....

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...