Click! Click! Click

Sunday, October 12, 2014

Zurich Insurance Contest

Salam korang.

Pagi ni sebenar takde mood nak update blog. Lepas tu bukak nuffnang, sajer nak tengok mane tau ade CPUV melekat ke kan. Sekali jeng jeng jeng...hehehe...Akhirnye dapat. Ni kire first time la dapat.

Tapi contest ni macam menarik nadia tengok. Kalo korang nak tau macam mane nak join or hadiah menarik grand prize or second prize, korang ley klik iklan pasal 'Zurich Insurance Contest' dekat blog nadia. Nadia gerenti hadiah die memang best punye. Korang rajin-rajin klik ea. Sayang korang lebey. hehehe
 
 
 
 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

1 comment:

  1. first time dapat 2 sekali masuk..alhamdulillah...akan masuk byk lagi lepas nih

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...