Click! Click! Click

Friday, November 14, 2014

Bursa Seminar @ Zenith Hotel


Salam,


Sory sebab dekat seminggu da nadia takde update new entry. Last week nadia wajib attend bursa seminar di Zenith Hotel. Seminar ni untuk CPE point nadia la. Untuk KPI nadia kan. Bile attend seminar, mestila makanan jadi acara wajib. Tambah-tambah lagi bile buat pulak dekat Zenith, memang sedapla makannye. Dari breakfast ke high tea pon kenyang makan.


Tapi yang bestnye bile join seminar ni kite dapat information baru dari bursa contoh macam ETF Exchange Traded Fund. ETF nidekat Malaysia tak femes. Tapi kalau dekat US sangat femes. Sebab dekat sane market die lebih besar dan volume pon besar. More chance la orang nak invest in ETF.Itu serba sedikit la info yang nadia dapat dari seminar haritu.







Okey itu je entry nadia kali ni...hehehe...jumpe lagi


 photo ju_zps80210f97.jpg

Photobucket

1 comment:

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...