Click! Click! Click

Sunday, November 23, 2014

Comforter Queen Bedsheet Murah

Salam, 

Nadia nak citer kisah hari Jumaat baru ni, Nadia pergila ke Megamall after keje dalam pukul 5.30 macam tu dengan niat nak survey perfume dekat parkson, tibe-tibe dengar announcement dalam beberapa minit akan ada sale Happy Hour untuk set cadar,bantal dan sebagainya la dekat ruang legar Megamall tu. Dengan sepantas kilat nadia pon menunggu la dekat kawasan tu. Happy Hour ni dalam 30 minit je. Berebut-rebut la orang kerumun sebab dorang ni keluar satu satu untuk barang yang dorang nak bagi murah. Mule-mule dorang kuarkan set cadar single, dari rm30 jadi rm19. Lepas tu, set cadar queen rm45 jadi rm30. Dan yang nadia tunggu-tunggu pon tibe comforter set sekali cadar. Dorang kuarkan 3 set je tapi design lain-lain yang nak lelong. Harge dari rm130 camtu rasenye jadi rm79.90. Apelagi nadia dengan pantasnye grab yang mane nadia nak, itupun berebut jugak la dengan ade sorang cine tu...hehehe...Akhirnye menjadi milikku jua...Yang bestnye, dah la dpat harge murah da, die bagi pulak free 1 bantal brand Akemi. gembie dalam hati jela..hehehehe....jengjengjeng.....




 photo ju_zps80210f97.jpg

Photobucket

1 comment:

  1. Rezeki tu..time tu pulak dorang buat Happy Hour Sale..murah tu!!

    psst : Megamall ni kat mana eh

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...