Click! Click! Click

Sunday, November 2, 2014

My Date with Mr.Fiance

Salam, lame rase tak update entry. Okey so last weekend nadia jalan KL. Motip nak dating and beli hantaran kawin sikit-sikit. hehehe...So nadia gerak malam jumaat naik kereta dengan nenek. Nenek pon nak ikut nadia balik KL sebab die nak singgah kampung kat bentong time nak balik nanti. So plan nadia dengan encik tunang nak keluar hari Sabtu dan Ahad. 


Plan kami keluar hari Sabtu pukul 9.00pagi...tapi besela kan janji melayu kan.Janji pukul 9, tapi kol 9.30 keluar. Then, first tempat kami pergi Ikea. Sebab nak makan meatball...hehehe...Lame dah tak rase meatball ikea. Sambil tu jalan-jalan la cuci-cuci mate dekat dalam Ikea and The Curve. Nadia beli kasut kat vincci je. Itupun encik tunang nak belanje...hehehe




Pastu kami jalan di One Utama. Ade jugak la yang kami grab. Die pon ade beli sandal reef and tshirt espirit dekat sane. Then, kami singgah Paradigm Mall sajer nak jalan lagi....hahaha...last-last kepenatan singgah minum-makan dekat subway. Pastu rushing nak pegi tengok bola pulak kat kedai makan je....hahaha...Yang pasti puas hati aritu sebab Pahang menang. Siap cakap dengan encik tunang kalau Pahang kalah, nadia taknak kaluar esoknye....boley camtukan bile emo tengok bola....hehehehe...akhirnyee berbaloi jugak 2 kali tukar kedai makan semate-mate nak tengok bola sampai habis. Love u encik tunang.


 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

1 comment:

  1. ramai kalau ke Ikea mesti singgah mkn meatball tu...SEDAP!!! tapi sis JM je tak pernah try lagi

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...