Click! Click! Click

Monday, December 29, 2014

Annual Dinner RHB 2014

Salam korang,

Waahhh memang lame betul tak update status. Ni pon dah masuk Disember baru nak up entry baru. Kire last month untuk tahun 2014 kan. Okey la nadia pon tak nak cite panjang-panjang kan. Harini nadia just nak share 19/12/2014 company nadia ade buat annual dinner di Vistana Hotel. So, tema ialah RED-BLUE. Katanya sebab ini adalah taun last untuk celebrate dinner sebagai RHB. Lepas ni mybe merger menjadi. So tak tau la akan pakai name pe pulak pasni. Nadia pon pakai sesimple mungkin sebab malas nak beli baju. Pakai baju yang mane ade je okey. Jom la kite tengok gambar okey.
















 photo ju_zps80210f97.jpg


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...