Click! Click! Click

Saturday, January 17, 2015

Brother Wedding Aiman&Nisa

Hy korang,

Lame rase tak bercerite kat sini. Niat hati tu memang nak sangat update blog, tapi besela bile malas tu kan. Okey arini nadia masih lagi di tahun 2014. Motipnye sebab nak bercerite pasal kenduri kahwin adik lelaki nadia pada 25/12/2014. Di kala orang sibok dengan banjir, time tu jugak la die nak kawin. hehehe. Memang kelam kabut jugakla nak setelkan before kawin tu. Dengan kemas umah sendiri dulu sebab umah nadia pon takut banjir jugak. Jadi kitorang 2 ari before majlis dah siap2 kemas and angkat barang tinggi untuk elakkan banjir. Tapi alhamdulillah umah nadia air tak naik. Okey jom cite pasal kawin tadi. Yang penting kite layan gambar jela. 












 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...