Click! Click! Click

Saturday, February 28, 2015

Citer Kad Kahwin

Banyak citer kad kawen ni sebenarnye...tapi nadia nak pendekkan je...hehehe...Sebenarnye nadia ade survey2 dekat online dulu before decide nak buat dekat mane. First, nadia tengok online dekat kanda&dinda wedding cards.Sebab die ade banyak design menarik dengan kos yang jimat. Lepas tu ade 2 kedai dekat area jalan pudu, LH Creative Concept and 1 lagi xingat. Sebab nadia google ramai cakap murah. Mule2 we all pergi pudu dulu untuk cari kad bajet dalam rm400 untuk 1000 jemputan. Tapi tak banyak design untuk yang murah and ade extra cost. Lastly kitorang end up dengan kanda&dinda wedding cards dekat Puchong. Memang reasonable and banyak choices.




Yang penting memang kemas hasil kerje they all. Korang pon boley tempah online je.




 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

3 comments:

  1. Macam macam design sekarang ni. Cantik-cantik pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah nk diikutkn design2 cantik mmg byk...tp kne tgk bajet la plak...hehehe

      Delete
  2. rambang mata nak pilih kalau banyak pilihan kan :)

    ReplyDelete

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...