Click! Click! Click

Saturday, February 21, 2015

DIY bunga tangan tunang

Good Morning.

Harini just nak review bunga tangan time nadia tunang aritu. Nadia just diy je guna fake flowers. Semuanya nadia google. Ade banyak cara nak buat, tapi nadia pilih yang gune gabus untuk pemegang bunge tangan. Sebab bile gune gabus, die nampak lebih cantek untuk lilit dengan reben dan nampak lebih firm time kite nk pegang. Okey so macam mane nak buat, korang boley refer kat blog ni, Intannorazam. Memang bergune sangat bagi B2B yang nak tunang or kawin nanti. Yang penting jimat....hehehe...Macam nadia tema tunang aritu soft pink, so bunge nadia pilih color yang vibrant sikit la....korang kene pandai-pandai la matchkan warne dengan tema korang...

So hasilnye akan jadi macam ni....Taraaaaa....






 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...