Click! Click! Click

Saturday, February 28, 2015

Grand Opening Promessa Boutique

Selamat pagi,

Minggu ni takde ape yang menarik, just semalam nadia pergi join Grand Opening Promessa Boutique dekat Kuantan ni je. Tapi yang menariknye grand opening dorang, dorang invite artis sebagai VVIP...Jeng jeng jeng sape artis tu eh....hehehehe...VVIP tu Uqasha Senrose and Shafiq Kyle. Kemain lagi kannn...Perasmian supposedly start pukul 12, but they all dtg lambat pukul 1. Just sempat amik pic Uqasha and Shafiq, tapi nadia tak bergambar bersama pon. Tak suke bersesak ngan orang ramai just nak amik pic. hehehe





Okey Promessa Boutique ni owner die joint venture bersama guru dan bekas anak murid. So they all decide nak bukak vendor concept butik. So, pada korang orang kuantan yang rase nak buat bisnes, boley la letak barang korang dekat sane. Just bayar rental je.  Apepun butik die memang menarik dan strategik sebab letak tengah bandar. Setakat ni my fevret butik vendor di kuantan ni  ialah Itsmeyousboutique and Promessa Boutique. Korang pulak camne? hehehe

Instagram: Promessa_Boutique
Location: No A-141 Jalan Tun Ismail (Next to Secret Recipe)

 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...