Click! Click! Click

Saturday, February 21, 2015

KColly memang membantu

Setelah sekian lame takde update banyak-banyak kan, so today hari update sedunia bg aku...hahahaha...takde keje and bosan sebenarnye. Setiap hari asik pandang je laptop. Niat hati memang nak berblog tapi malas nak on laptop and sebagainye. Harini kuatkan semangat on jugak laptop and start menaip. Memang banyak sangat mende nak share...akhirnye dapat jugak sharing. Ok so nadia nak citer harini, tentang KColly yang jadik trend skang. Yang pasti ni bukan paid review ke ape. Ni sendiri pakai punye review. hahaha


Dalam bulan lepas, Januari nadia start pakai produk bio essence yang sembur-sembur tu. Ni disebabkan pengaruh kawan nadia la ni. Tapi tengok cine-cine kat ofis nadia pon pakai, katenye untuk kesegaran wajah. macam dalam cite korea pon ade. Tapi bile nadia pakai dalam seminggu macam tu, kulit nadia jadi sangat kering. semacam tegang je dekat tepi mulut. then, nadia refer dekat kakak ofis, die cakap teruskan pakai sebab kulit nadia tengah nak tukar kulit baru. so, nadia pakai sampai 2 minggu still menggelupas tepi bibir, rase kering dan tegang. then terus nadia stop, dan buat conclusion kulit nadia memang tak sesuai dgn produk ni. Kulit nadia jugak jadi macam kusam even hari first pakai nadia rse kulit macam glowing. tp lepas 2 minggu macam kusam pulak. hehehe. then tetibe cari pulak produk yang sesuai untuk bg kulit nampak berseri, google2 akhirnye try la KColly. 


Nadia jugak consult dengan cina tmpt nadia...Die suh nadia pakai mask sebab nak bagi moisturize balik kulit nadia. Nadia follow cakap die pergi watson atau sasa cari mask. nadia pon beli la dalam 2 paket. Memang best sangat nadia pakai seminggu 2 kli. kulit rase lembut sangat. if korang nak beli, better yang paket and brand pink. yang biru tu nadia rase kureng sikit. Beli pink tau sebab best sangat pakai yang tu. Harge dalam rm5 cmtu. Nadia recycle pakai 2 kli 1 paket tu. 


Then, yang KColly memang sesuai dengan kulit nadia. Die meratakan balik warne kulit nadia. Yang penting rase glowing and putih kan kulit, Even untuk nampak putih terus memang takla. Tapi kite sndri pakai, kite nampak perubahan tu. Kulit muke pon rse lembut and anjal je. Yang penting konsisiten minum air putih byk2 dan jgn minum kafein and air gas. Pastikan yang original bile korg beli, nty xde kesan pulak if beli yang bukan ori. Rase die manis sebab nadia makan terus masuk mulut...hehehe.

Seminggu lepas makan


 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...