Click! Click! Click

Thursday, February 5, 2015

Makan @ Zam Zam Arabic Restaurant

Selamat pagi korang,

 
Harini mood nak update datang. hehehe...Kali ni nak cite bab makan-makan. Okey nak cite last week nadia dapat bonus, terus plan nak belanja my family pergi makan. Plan nak bawak pergi kedai nasi arab yang baru bukak kat kuantan ni. Kedai ni dekat je dengan ofis nadia...Ayah nadia cakap kedai ni sedap sebab orang surau penah belanje dorang makan. So kali ni nadia ngan mak and adik nak try. hehehe. Tapi kali ni nadia amik set family makan RM 140 untuk 4-6 orang makan. Memang berbaloi amik set ni sebab kite boley rase semua.
 
 
 
Kat Zam Zam Arabic Restaurant ni jugak ade untuk wedding pakej. Means siap ade ballroom bagaila kalo korang nak kawen. Harge rm30 sekepale. Tapi memang grand la kann.
 
 
Restoran ni memang penuh orang makan time malam. Most yang datang orang melayu la. Servis pon okey sbb rami pekerje and makanan pon cepat sampai. Yang tak bestnye pekerje dorang rmi foreigner and bile kite nak order dorang tak reti ckp melayu, ckp English pon mcm antara paham and tak paham je...hehehe sabo jela....
 
 
 
So, dari segi makanan die memang okey and sedap. Nasi die pon memang da sedap...hehehe. So overall memang makanan die sedap. Korang pon boley try la...



 photo ju_zps80210f97.jpg



Photobucket

No comments:

Post a Comment

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...