Click! Click! Click

Saturday, March 7, 2015

Gambar Pre-Wedding dah siap!

Selamat malam, Okey feel malam ni nadia nak share picture pre-wedding nadia...hehehe..Aritu tak sabar sangat kan....Okey pakej pre-wedding ni ade promotion time nadia amik RM200. Nadia sebenarnye nak amik pakej untuk nikah+sanding+outdoor = RM1400. Then photographer cakap why not nadia amik pre-wedding or post-wedding. Then pikir punyer pikir nadia decide nak amik laa pre-wedd ni. So, nadia decide nak shoot 1 month before kawen. So 8 februari lepas kitorang pon pegi shoot. Nadia decide nak tema ala-ala garden...jadinyeee nadia mintak shoot dekat Taman Gelora. Malu la gak kan tapi ok la time pukul 4.30 petang tu tak ramai orang lagi...hehehe...Alhamdulillah tak ujan. Nadia plan nak pakai dress brown color sebab match dengan seluar tunang nadia. Kitorang just pakai baju ape yg ade je okey. Tapi yang penting flower crown mesti ade. Handbouquet recycle je time tunang dulu...hehehe...Jom layan gambar......zasssss






















Ape yang nadia dapat?

1 frame picture, mini album with 21 pieces picture & thumbdrive with softcopy of unlimited pictures.


Pre-Wedding photography and Solemnization & Wedding Reception nadia booked dengan photographer yang same. Boley follow FB page and Instagram dorang okey.

FB page - Shazreen Arif Photography
IG - shazreenarifphotography


 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

1 comment:

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...