Click! Click! Click

Friday, March 27, 2015

My Solemnization & Wedding

Alhamdulillah, nadia officially dah bergelar isteri kepada Muhammad Izzuddin pada 14 Mac 2015. Tiada kata-kata dapat diungkapkan selain bersyukur kepada Allah atas perasaan ini. Semoga perkahwinan kami ni berkekalan hingga ke akhirnye. Terima kasih kepada husband kerana menerima diri nadia seadanya dari start kite couple hingga sekarang. Insyallah nadia cuba menjadi isteri yang terbaik buat b. Yess, perasaan terharu tu memang ade saat nadia diijabkabulkan, tapi tak sampai menitis air mate la...hehehe...Syukur sebab ape yang kitorang rancang selesai dengan baik pada hari tu. Nadia akad nikah di Masjid berhampiran dengan rumah nadia. Majlis akad nikah pada pukul 9.30 pagi dan bersanding pada pukul 1.30 petang. Nadia lebih suke buat majlis hari yang same sebab senang nadia nak ingat date bersejarah dalam hidup nadia. So officially date 14 Mac 2015 merupakan hari terpenting dalam hidup nadia. Terima kasih kepada saudara mara nadia dari Terengganu, Kuala Lumpur dan jiran-jiran terdekat yang sanggup datang menolong masak dan mengatur majlis nadia hingga sempurna. Tak lupa juga kepada rakan-rakan sekerja, universiti, dan sekolah yang datang menyerikan majlis nadia. Tanpa korang, tak berseri majlis I okkeyy..hihihi...Dan yang paling penting thank you to mak ayah, family in law, dan my adik beradik yang tolong hingga penat-penat badan...hehehe...kaklong love u olls okey.

***jom layan picture dari phone camera dulu. Lambat sangat nak tunggu picture dari official photographer...hehehe











 photo ju_zps80210f97.jpg
Photobucket

3 comments:

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...