Click! Click! Click

Sunday, September 27, 2015

Tempat Baru

Hy korang, sory sebab lame takde update pape. So far nadia masih sihat alhamdulillah lagi. Actually since bulan Jun nadia busy prepare for my transfer department to Bangi. Alhamdulillah Allah tu maha adil dan mendengar. Akhirnye nadia dapat juge pindah ke KL dan dekat dengan husband. Bile muhasabah balik, memang Allah tu memang baik sangat…Ape yang nadia selalu luah setiap kali lepas solat, memang die mendengar rintihan hambanya. Seriously nadia rase bersyukur dipermudahkan jalan hidup nadia selame ni. Sometimes memang ade susahnye, but itulah pengukur untuk kite menjadi lebih kuat pada masa akan datang. Sebenarnye Allah nak duga iman hambanya mule-mule, at the end rupenye die nak bagi sesuatu yang lebih baik and kite pon tak jangka. Yes, it really happen to me.  For me, it make me to be hambanya yang sentiasa bersyukur even hidup nadia taklah semewah and sekaya mane but I really happy and appreciate ape yang ade. Mybe nadia akan  berusaha untuk ke arah yang lebih baik. I still trying. Sory if my entri today more to membebel…hehehe. It just reminder for me. Okey for now, nadia dah start bekerja di tempat baru dan suasana yang baru. Suasana di sini pon agak seronok. So dekat sini ade cafĂ© and surau yang agak besar compare to my old office. Staf kat sini pon friendly. Nadia masih cube catch up untuk kerja baru ni as a auditor. Yes, a lot more to learn. I know it. Then, masih cube adapt dengan suasana jem di KL. Hehehe 

 
 Meet my new friends
  photo ju_zps80210f97.jpg

Photobucket

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...