Click! Click! Click

Tuesday, September 27, 2016

Kembali dengan Post

Salam, Apa Khabar semua....

Memang lame sangat da nadia tak update ape-ape pasal life sekarang. Since dah kahwin memang busy nak balancekan rumahtangga and kerja. So far, sekarang nadia tengah pregnant 26 weeks. hopefully dipermudahkan urusan bersalin nanti. Dijangka due 29/12/2016. Baby nak lahir tahun ni jugak. hahahaha...Alhamdulillah untuk first baby ni nadia tak mengalami ape-ape alahan or morning sickness cume pening-pening kadang-kadang tu adela bile overload work. Mengidam pon biase je sebab nadia makan je semua mende. hehe...Plan untuk deliver dekat Kuantan rumah mak. Senang ade orang jage nanti. So far, preparation barang-barang baby still ade lagi yang tak cukup. Kitorang pon tak membeli banyak sangat. Plan memang nak membeli jugak nanti cume selalu takde mase nk pergi mencari. Okey nanti nadia sambung lagi...hehehe



 photo ju_zps80210f97.jpg


Photobucket

Klik, klik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...